zlinprojekt.

Konce roku slavíme sportem, to je naše dávná tradice. Taky jsme vyhlásili nejlepší badmintonisty, rozdali si nová firemní trička a slavili až do noci!

Na vánočním večírku vyvrcholil po říjnovém a listopadovém turnaji náš badmintonový seriál. Proto začal večírek už dopoledne finálním turnajem a skončil v pátečních nočních hodinách – na zlínských vánočních trzích, tak jak to máme již zažité z minulých let!

Závěr badmintonového seriálu

Třetí a poslední turnaj rozhodl o umístěních na stupních vítězů. Na kurtech tak byla vidět snaha, nervozita i herní pohoda.
Zřejmě podle osobních ambicí dosáhnout nejvyšších met. Nebo chuti na blížící se oběd?

 

Z kurtu na pivo a a zpět

Po celý den jsme využívali báječného prostředí malenovického Sportcentra. Všechno jsme tak měli po ruce – sportovní halu, jídlo i prostor pro odpolední zhodnocení celého roku 2018.

 

Gratulace vítězům

Zápasů se zúčastnili téměř všichni kolegové, díky všem účastníkům za sportovní výkony i dobrou náladu, která se násobila při výhrách a neztrácela při prohrách.

Pořadí muži

David M. (67 bodů)
Martin S. (60 bodů)
Jaroslav M. (57 bodů)

Pořadí ženy

Olga M. (47 bodů)
Renata S. (36 bodů)
Ivana M. (32 bodů)

 

Ruma dej

Novinkou v odpoledním programu byla degustace rumů. Pokud se tato aktivita zalíbila, tak bychom ji mohli zopakovat i příště, co vy na to?

A jestli jste s námi večírek ještě nebyli, tak stačí zavítat do našich řad.

Všechny aktuality